Napadnut policajac u Železniku

Izvor: Studio B, 22.Okt.2011, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut policajac u Železniku

U naselju Železnik četvorica mladića napala su policajca (23) koji se vraćao kući posle posla, potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Incident se dogodio sinoć kada su policajca u uniformi koji se vraćao sa dužnosti u ulici Lole Ribara napali Nemanja J. (19), Nemanja M. (18) Nikola T. (18) i jedan maloletnik.

Oni su ga, kako navode u MUP-u, najpre vređali, a potom fizički napali nanevši mu više udaraca po glavi i telu i pokušali da mu otmu oružje.

Policajac je prevezen u Urgentni centar, a trojici osumnjičenih mladića je određen pritvor, dok će maloletnik biti upućen na redovni postupak.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.