Napadnut kontrolor na liniji 43

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut kontrolor na liniji 43

Kontrolor V. Ž. napadnut je juče u autobusu GSP-a na liniji 43. Njega je zbrinula Hitna pomoć, a slučaj je prijavljen policiji.

Incident se dogodio kad je jedan od putnika nekoliko puta udario kontrolora u glavu. Na licu mesta je intervenisala služba Hitne pomoći, a slučaj je prijavljen policiji.U Apex Solution Technology navode da su tog dana, kao i svakog drugog, desetine njihovih kolega prošle kroz verbalne napade i vređanja.Kako navode iz ove kompanije, oni su prinuđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da se, po drugi put ovog meseca, obrate zaštitniku građana, Saši Jankoviću, s molbom da im pomogne u zaštiti njihovih zaposlenih i njihovih Ustavom zagarantovanih prava. U pismu se navodi da rukovodstvo te kompanije nema pravnu moć da pomogne u zaštiti svojih kolega, a da stanje ugroženosti njihovih osnovnih prava dovodi do razmera epidemije, koja se može lečiti samo sistemskim promenama.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Putnik udario u glavu kontrolora na liniji 43

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Kontrolor GSP-a, V.Ž. juče je fizički napadnut u autobusu na liniji 43. Na njega je nasrnuo putnik i udario ga u predelu glave. Pomoć mu je ukazala ekipa Hitne pomoći, a slučaj je prijavljen policiji...Kompanija Apeks (Apex) koja rukovodi sistemom naplate gradskog javnog prevoza u Beogradu BusPlus...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.