Napad na prostorije DS u Nišu

Izvor: Press, 10.Mar.2013, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na prostorije DS u Nišu

Incident se dogodio između 15 i 16 časova, a napadač je imao kapuljaču i odmah je pobegao iz Kopitareve ulice (Kazandzijsko sokače) gde se nalazi sedište DS.

Mediji navode da su incident u kome niko nije povređen prijavili gosti kafića iz ulice gde se nalazi sedište DS.

Iz DS su zatražili da počinilac bude otkriven kako bi se utvrdili motivi i podsećaju da su se slični incidenti dogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 1996. godine posle izbora i borbe protiv izborne krađe, ako i posle 5. oktobra 2000. godine, prenose mediji.

Za sutra su zakazani unatraštranački zbori za rukovodstvo Okružnog odbora DS Nišavskog okruga.

Prema navodima medija, policija je obavila uviđaj, ali se zvaničnim saopštenjem nije oglašavala.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ko je razbio staklo na prostorijama DS u Nišu

Izvor: Mondo, 10.Mar.2013

Nepoznati počinilac kamenom je razbio staklo na ulaznim vratima u sedište Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu, preneli su lokalni mediji...Incident se dogodio u subotu, a napadač je imao kapuljaču i odmah je pobegao iz Kopitareve ulice (Kazandzijsko sokače) gde se nalazi sedište DS...Mediji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.