Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na policijski punkt u Barseloni

BARSELONA - Kontrolni punkt policije u Barseloni napadnut je, nakon terorističkog napada u centru grada, saopštila je katalonska policija.

Policija navodi da je vozač udario u dvojicu policajaca na kontrolnom punktu nakon napada kombijem u centru Barselone.

Španski mediji javili su da je najmanje jedan policajac povrijeđen na ovom kontrolnom punktu.

Za sada nije jasno da li je ovaj incident povezan sa napadom kombijem u kojem je u aveniji Las Ramblas poginulo najmanje 13 ljudi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na policijski punkt u Barseloni, ubijen vozač

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017

BARSELONA - Kontrolni punkt policije u Barseloni napadnut je, nakon terorističkog napada u centru grada, saopštila je katalonska policija...Policija navodi da je vozač udario u dvojicu policajaca na kontrolnom punktu nakon napada kombijem u centru Barselone...Španski mediji javili su da je najmanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Istražuje se veza između napada na punkt i Barselone

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2017, 17:00

Španske vlasti i dalje istražuju da li je automobil, koji je udario u policijski punkt nakon napada kombijem u Barseloni, povezan sa tim napadom...Šef katalonske policije Đosep Ljuis Trapero je rekao da se vozač "ford fokusa" zaleteo u policijsku barikadu i ranio policajca. Drugi policajac je pucao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.