Napad na ministarku pravde

Izvor: B92, Tanjug, 12.Avg.2010, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napad" na ministarku pravde

Beograd -- Nepoznati vozač "audija" presekao je kolonu vozila pod pratnjom u kojoj je bila ministarka pravde Snežana Malović, nedaleko od Palate pravde, piše "Pres"

Incident se dogodio u sredu pre podne. Ministarka je za taj list potvrdila da je došlo do incidenta, ali iz bezbednosnih razloga nije želela o tome da govori.

U MUP-u navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je u toku potraga za "audijem" i da se zna da je iznajmljen u jednoj rentakar agencije.

List navodi da je nepoznati vozač nakon presretanja kolone u kojoj je bila ministarka pravde, posle upozorenja, pobegao prošavši na crveno.

"Verovatno je u pitanju klasično divljanje u saobraćaju, ali zbog događaja iz prošlosti ne isključujemo nijednu mogućnost, naveo je za "Pres" neimenovani sagovornik iz policije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.