Naoružan mačem napao mladiće i devojke u Tivtu

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 16:19

Naoružan mačem napao mladiće i devojke u Tivtu

U tivatskom naselju Donja Lastva došlo je do incidenta između grupe mladih iz Tivta i Kotora i meštanina I. P. R (37) koji je bio naoružan mačem.

Prema nezvaničnim informacijama, I. P. R. je najpre verbalno, a onda i fizički, napao grupu mladića i devojaka koji su nakon proslave rođendana slavljenje nastavili na šetalištu lastovske rive.

Prema pisanju podgoričkih Vijesti, neki od mladih su bili u pripitom stanju i pravili su buku, pa je I. R. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji stanuje u obližnoj kući izašao na ulicu i sukobio se sa njima. On je, navodi se, uz psovke i uvrede upućene okupljenom društvu, mačem polupao stakla i oštetio dva automobila sa kojima su se mladići i devojke dovezli, te je navodno onda istim tim predmetom u leđa udario jednog od mladića iz Tivta (18).

Mladić je stoga sinoć odveden u bolnicu, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede. Napadnuto društvo je odmah pozvalo policiju, koja je sinoć privela i salsušala sve aktere incidenta, uključujući I. P. R. koji živi stotinak metara dalje od mesta gde su se bili okupili mladići i devojke I. P. R. je inače, prema nezvaničnim informacijama, zaposlen u jednoj agenciji za obezbeđenje objekata i radi kao zaštitar u Porto Montenegru, a u vreme incidenta nije bio na dužnosti.

Roditelji neke od dece koju je on sinoć napao tvrde da je deci pritom, uz psovke i uvrede, poručio da su oni "tatini i mamini sinovi koji voze skupe džipove", da se u Donjoj Lastvi ne može normalno živeti od buke i galame koju u kasnim večernjim satima stvaraju mladi što se okupljaju na tamošnjoj rivi, te da će im on "pokazati i naučit ih pameti".

"O svemu je obavešteno nadležno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru i sada čekamo da se postupajući tužilac izjasni, kvalifikuje delo i naloži nam dalje radnje koje ćemo preduzeti protiv aktera ovog nemilog događaja", rekli su nezvanično Vijestima iz OB Tivat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAUČIĆU VAS PAMETI, MAMINI I TATINI SINOVI U SKUPIM DŽIPOVIMA" Naoružani muškarac (37) napao grupu momaka i devojaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023

Burna reakcija meštanina..U tivatskom naselju Donja Lastva došlo je do incidenta između grupe mladih iz Tivta i Kotora i meštanina (37) koji je bio naoružan mačem...Prema nezvaničnim informacijama, naoružani muškarac je najpre verbalno, a onda i fizički, napao grupu mladića i devojaka koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.