Najmanje 16 povređenih, uglavnom dece, u tržnom centru u Bangkoku

Izvor: Blic, 09.Jan.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 16 povređenih, uglavnom dece, u tržnom centru u Bangkoku

Najmanje 16 osoba je povređeno, većinom deca, u jednom tržnom centru u Bangkoku, kada se na njih srušio šator na jednom događaju na otvorenom prostoru, saopštili su zvaničnici.

Uzrok incidenta koji se dogodio u tržnom centru "Sijam Paragon" bio je jak vetar koji je srušio šator, rekao je v.d. šefa policije u Bangkoku Sanit Mahatavorn. Medju povređenima je najmanje 12 dece, uzrasta od šest do devet godina, koja su bila na događaju kojem je prisustvovalo desetine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi povodom Dana deteta na Tajlandu, kazali su zvaničnici.

Sanit je dodao da će policija podneti krivičnu prijavu protiv vlasnika kompanije koja je postavila šator, koji bi mogao da se suoči s kaznom od tri godine zatvora i 165 dolara (6.000 baht).

Tržni centar "Sijam Paragon" objavio je saopštenje u kojem se, u ime organizaora, "sa žaljenjem izvinjava" zbog incidenta u kojem je povređeno 16 osoba.

Dodaje se da su organizatori, među kojima je nekoliko tajlandskih kompanija, poslali povređene osobe u bolnicu, a da je zadržano samo dvoje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bangkok, najmanje 16 povređenih u tržnom centru

Izvor: RTS, 09.Jan.2016

Najmanje 16 osoba je povređeno, većinom dece, u tržnom centru Siam Paragon u Bangkoku, kada se na njih srušio šator na događaju povodom obeležavanja Dana deteta na Tajlandu, saopštili su zvaničnici. . Uzrok incidenta...

Nastavak na RTS...

Strava na proslavi Dana Pokemona, povređena deca!

Izvor: Mondo, 09.Jan.2016

Šesnaest osoba je danas povređeno, uglavnom deca, kada se u jednom od najpoznatijih tržnih centara u Bangkoku na njih srušio šator koji je bio postavljen na otvorenom prostoru radi proslave Dečjeg dana...Foto: screenshot/YouTube..  Nesreću u tržnom centru "Siam Paragon" izgleda je izazvao nalet...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.