Na trci automobila u Dejtonu povređeno 33 ljudi

Izvor: NaDlanu.com, 24.Feb.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na trci automobila u Dejtonu povređeno 33 ljudi

Najmanje 33 gledalaca i jedan vozač povređeno je tokom trke Nacionalne serije u Dejtoni, kada je automobil Kajla Larsona udario u zaštitnu ogradu.

Do nesreće je došlo 60 metara od linije cilja, kada je vodeći Rigan Smit pokušao da blokira Breda Keselovskog, a potom je usledio lančani sudar u kojem je učestvovalo još deset automobila.Larson je bio jedan od vozača koji je učestvovao u incidentu, a njegovo vozilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << posle udara poletelo i udarilo u zaštitnu ogradu, a komadi olupine i gume su preleteli u gledalište.Zvaničnici trke su objavili da je dvoje gledalaca ozbiljno povređeno, 14-godišnji dečak, koji je u kritičnom, ali stabilnom stanju, i jedan čovek, koji je operisan zbog povrede glave opasne po život. Uprkos velikom incidentu, koji je mogao da ima znatno veće posledice, prestižna trka Dejtona 500 će biti održana po planu u nedelju.B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.