Na svu moju MUKU, on... Janjuš prepričao INCIDENT sa taksistom koji ga je BEZ BLAMA pitao za Aneli: POBEDIĆEŠ ako budeš...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 00:12

"Na svu moju MUKU, on..." Janjuš prepričao INCIDENT sa taksistom koji ga je BEZ BLAMA pitao za Aneli: "POBEDIĆEŠ ako budeš..."

Bivši košarkaš otkrio je svojim cimerima šta ga je zadesilo dok je bio van rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš sedeo je u vešeraju sa Jovanom Tomić Matorom, Markom Đedovićem i Milenom Kačavendom.

Tom prilikom ispričao kakav incident je imao sa taksistom.

- Ja krenuo s Krunom do grada, vidim da taksista prati tu nešto i kaže on meni, priča mi o rijalitiju: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Gde ti je ova? Šta radi ona?", ja kažem: "Stani na ovu stanicu" i kroz prozor mu kažem: "Pu, je**m te u usta". Na svu muku on meni debilčina priča o tome, pljunem ga. Da je imao neko Krunu da mi čuva, evo veruj mi... - rekao je Janjuš.

- Treba da uđem u rijaliti, 300 poruka, 500 poruka, oni mi pišu: "Treba da budeš...Ona te voli...". Pa zamisli teorije kao: "Pobedićeš ako budeš, pobedićeš ako ne budeš" - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.