NUNS: Osuda vređanja Gordane Uzelac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Osuda vređanja Gordane Uzelac

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje danas verbalni napad na novinarku TV Pink Gordanu Uzelac.

U saopštenju NUNS zahteva od nadležnih organa da utvrde sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog incidenta na protestnom okupljanju opozicionih stranaka i obaveste javnost ko je vređao novinarku TV Pink.

Nezavisno udruženje novinara Srbije apeluje na građane da se prema svim novinarima odnose sa dužnim poštovanjem i ne ometaju ih u obavljanju njihovog posla.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NUNS osudio vređanje novinarke Pinka na protestu opozicije

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016

Nezavisno udruženje novinara Srbije osudilo je verbalni napad na novinarku TV Pink Gordanu Uzelac...U saopštenju NUNS zahteva od nadležnih organa da utvrde sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog incidenta na protestnom okupljanju opozicionih stranaka i obaveste javnost ko je vredjao novinarku...

Nastavak na N1 televizija...

NUNS: Utvrditi okolnosti napada na novinarku Pinka

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Beograd -- NUNS zahteva od nadležnih organa da utvrde sve okolnosti pod kojima je došlo do verbalnog napada na novinarku televizije Pink Gordanu Uzelac...Osim toga, oni traže da nadležni organi obaveste javnost ko je vređao tu novinarku...NUNS je apelovao na građane da se prema svim novinarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.