NOVI SKANDAL HULIGANA: Napadnut autobus sa fudbalerima, u njemu bio i reprezentativac Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 14:09

NOVI SKANDAL HULIGANA: Napadnut autobus sa fudbalerima, u njemu bio i reprezentativac Srbije!

Incidenti nakon utakmice.

Hajdenhajm nije uspeo da napravi istoriju i uđe u Bundesligu. Na korak od promocije zaustavljeni su od strane Verder Bremena, presudan je bio jučerašnji susret koji se završio rezultatom 2:2 te su Miloš Veljković i saigrači uspeli da spasu jednu od najgorih sezona slavnog kluba.

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

Ovo pak nije prijalo navijačima Hajdenhajma.

Naime, grupa huligana je napala klupski autobus Verdera po kraju utakmice, a razlog je navodno preterano slavlje gostujućih fudbalera.

Sa druge strane u Bremenu je takođe morala da interveniše policija zbog nereda koji su usledili zbog proslave opstanka, organi reda morali su da reaguju i sa suzavcem.

Schade! Die Fans hatten sich bisher in dieser Corona-Saison tadellos verhalten. Jetzt solch ein Ende! Das sollte aber nicht daran hindern, die Fans für ihr tolles Verhalten während der Geisterspiele zu loben. https://t.co/XEGZsInXCz #fußball @FCH1846 @werderbremen

— Ralf Bosse (@RalfBosse) July 7, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.