NOVI-SAD-Radnika-MUP-sa-dva-hica-u-stomak-ranio-vodja-navijaca-Korida

Izvor: medio.rs, 03.Okt.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI-SAD-Radnika-MUP-sa-dva-hica-u-stomak-ranio-vodja-navijaca-Korida

Do incidenta je došlo ispred "Ateljea 212" gde je posle tuče Jovan K. iz pištolja ranio Dalibora B, zvanog Boća, koji je i komesar za bezbednost FK Vojvodina.

NOVI SAD - Dalibor B. (37), zvani Boća, radnik na administrativnim poslovima Policijske uprave Novi Sad i komesar za bezbednost FK Vojvodina, ranjen je iz vatrenog oružja.

Na njega je, kako nezvanično saznajemo, u stomak, dva hica ispalio Jovan K. (34) iz Novog Sada, inače vođa navijača Korida, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koji je nakon toga pobegao s lica mesta.

Incident se dogodio u ulici Laze Telečkog, u Novom Sadu, dva sata posle ponoći. Oni su sedeli u “Kučerku”, za dva različita stola, došlo je do koškanja između Dalibora i Jovana. Izašli su napolje i ispred lokala “Atelje 212” prvo je došlo do tuče, a nakon toga i do pucnjave.

Ranjeni Dalibor, kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar Vojvodine.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.