(NOVI SAD) Obračun dilera: Došao da diluje marihuanu, zaradio dva pucnja!

Izvor: Press, 14.Jul.2013, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NOVI SAD) Obračun dilera: Došao da diluje marihuanu, "zaradio" dva pucnja!

Povređeni je smešten na Odeljenje ortopedije, a na prijemu je lekarima noćas rekao da je došao iz Novog Sada i da je tamo ranjen.
Dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tatjana Ðurašković potvrdila je danas Tanjugu da je M.K. povređen u pucnjavi koja se dogodila u stanu u Jevrejskoj ulici 14 u Novom Sadu.
Ona je rekla da su građani alarmirali policiju nakon što su jutros primetili mnogo krvi isped zgrade.
Uviđaj je završen, a prema rečima Ðuraškovićeve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tragovi pokazuju da je u incidentu učestvovalo više lica.
Miroslav je u petak došao u Novi Sad, iznajmio stan u Jevrejskoj ulici kako bi prodavao marihuanu! U subotu su mu upala trojica mladića starosti oko 18 godina. Došlo je do prepirke, a jedan od trojice ispalio je dva hica i ranio ga u obe noge, piše Kurir.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.