NOVI INCIDENT U NIŠU: Đak izbo nožem školskog druga

Izvor: NaDlanu.com, 06.Apr.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI INCIDENT U NIŠU: Đak izbo nožem školskog druga

Učenik drugog razreda Tehničke škole "12. februar" M.M. (16) povređen je danas oko podne, kada ga je oštrim predmetom u zadnjicu ubo učenik iz istog odeljenja N.C. (17).

Povređeni učenik je hospitalizovan na Dečjoj hirurškoj klinici i nalazi se van životne opasnosti je a policija utvrđuje uzrok napada.

Ovo je drugi težak incident u ovoj školi u proteklih dvadesetak dana.

Maturant škole >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << „12.februar“ Nemanja Janković iz Balajnca teško je povređen 17.marta kada mu je metalnom šipkom polomio obe ruke učenik susedne srednje mašinske škole „15.maj“ A.N. (18) iz Niša.

Nadlanu / info: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

UBADANJE U ŠKOLI Zario mu nož 10 centimetara u telo i zapretio da će ga zaklati!

Izvor: Blic, 07.Apr.2015, 17:30

"Moj unuk je u strahu, plaši se kako će u školu kada bude izašao iz bolnice jer mu je učenik koji ga je ubo nožem zapretio da će ga zaklati ako nekome ispriča”...Ovim rečima počinje dramatičnu ispovest deda dečaka romske nacionalnosti M.M. (16) iz Niša, učenika drugog razreda Tehničke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.