NOVI INCIDENT U HOLANDIJI: Makron ponovo meta demonstrantima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 13:01

NOVI INCIDENT U HOLANDIJI: Makron ponovo meta demonstrantima (VIDEO)

To je drugi dan zaredom da su demonstranti ciljali Makrona, koji se suočava sa nemirima kod kuće zbog penzione reforme.

Policija je savladala i privela demonstranta u sredu u Amsterdamu, nakon što je potrčao ka Emanuelu Makronu i počeo da viče, dok je francuski predsednik dolazio na Univerzitet tokom drugog dana njegove posete Holandiji.

Do novog incidenta došlo je u sredu dok je Makron dolazio sa holandskim kraljem u naučni park univerziteta da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poseti njegovu laboratoriju za kvantne gasove i kvantne informacije kako bi razgovarao o kvantnoj tehnologiji.

Demonstranta je savladalo obezbeđenje i policija pre nego što je uhapšen i odveden u policijsko vozilo.

NEW - Security guards knock a man to the ground during Macron's visit to the University of Amsterdam. pic.twitter.com/1mITI7H5iB

— Disclose.tv (@disclosetv) April 12, 2023

Makronova poseta se nastavila nakon što su demonstrant i još jedan muškarac privedeni.

U utorak su holandski demonstranti prekinuli govor francuskog predsednika Emanuela Makrona u Neksus institutu u Hagu, nakon čega je on rekao da oni koji ne poštuju izborni proces i izabrane lidere dovode demokratiju u opasnost.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.