NOVI INCIDENT NA EGZITU: Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI INCIDENT NA "EGZITU": Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Jedan mladić pao je jutros oko pet časova sa bedema Petrovaradinske tvrđave, gde se ovih dana održava muzički festival "Egzit", prenose novosadski mediji Jedan mladić pao je jutros oko pet časova sa bedema Petrovaradinske tvrđave, gde se ovih dana održava muzički festival "Egzit", prenose novosadski mediji.Kako navodi "021.rs", 20-godišnji mladić M. Ž. pao je s visine od nekoliko metara, kažu za taj portal u Hitnoj pomoći i u Urgentnom centru. On je zadobio kontuzione >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povrede, a u svesnom stanju i potpuno stabilan prevezen je u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.Po zbrinjavanju pušten je na kućno lečenje, potvrdili su u Urgentnom centru.Na Petrovaradinskoj tvrđavi je, tokom Egzita, bilo 94 intervencije Hitne pomoći, od kojih je 86 rešeno na licu mesta. Osmoro osoba je završilo u Urgentnom centru na daljim dijagnostikama zbog posekotina, uganuća...Dve devojke pale su u noći između četvrtka i petka sa bedema Petrovaradinske tvrđave.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVI INCIDENT NA "EGZITU": Mladić pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave

Izvor: NaDlanu.com, 10.Jul.2016

Jedan mladić pao je jutros oko pet časova sa bedema Petrovaradinske tvrđave, gde se ovih dana održava muzički festival "Egzit", prenose novosadski mediji

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.