NOVI HAOS POSLE VREĐANJA MRTVIH: Marija van sebe - NAPALA GA u dvorištu! Opet ŽESTOK SUKOB (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI HAOS POSLE VREĐANJA MRTVIH: Marija van sebe - NAPALA GA u dvorištu! Opet ŽESTOK SUKOB (VIDEO)

Da li će se ikada zaustaviti?!

Posle incidenta gde je Marija Kulić vređala mrtvu tetku Maje Marinković došlo je do novog sukoba.

Maja se nakon njenih reči gušila u suzama, a besna Kulićeva je izašla ispred i kao da je tražila novu žrtvu. Ona je od Dalile čula da je nju Mirko gavrić izabrao za najzavidniju odobu u zadruzi, što je nju izbacilo iz takta pa je odmah nasrnula na njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Šta ti misliđ o meni? Ti si go*no i smrdlja, je l si me zato odabrao za najzavidniju, vikala je Mrija, dok je skamenjeni gavrić samo stajao i gledao je.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK ODLUKA PRODUKCIJE POSLE HAOSA SA MARIJOM: Večeras stiže ONA! Za samo par sati GOREĆE Šimanovci

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019

Kaže da zna mnogo o učesnicima!..Danas je došlo do velikog sukoba u Zadruzi, kada je Marija Kulić uvredila mrtvu tetku Maje marinković, što je starletu potpuno slomilo. Dok se čeka kazna za Marijin gest, pojavila se informacija o dolasku kontroverzne bivše učenice u Šimanovce. Radi se o Ljubi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.