NOVI DETALjI INCIDENTA NA KiM: Albanci tukli Srbe jer neće da im prodaju zemlju

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALjI INCIDENTA NA KiM: Albanci tukli Srbe jer neće da im prodaju zemlju

Albanci u selu Prekovac napali Srđana Ivkovića (49) i Vlastimira Arsića (56) SRĐANA Ivkovića (49), upravnika pošte u novobrdskom selu Prekovcu, i njegovog prijatelja Vlastimira Arsića (55), iz Jagodine, pretukla su u sredu po podne trojica Albanaca koja su ih presrela na putu od Gnjilana prema ovom selu. Kako je Ivković ispričao "Novostima", incident se dogodio u popodnevnim satima kada su se automobilom vraćali iz Gnjilana, gde je u društvu prijatelja kupovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << namirnice neophodne za domaćinstvo. - Na potezu od sela Straža prema Zebincu, gde se pored puta nalazi jedan šumarak, put nam je preprečio džip u kojem su se nalazila trojica mlađih Albanaca. Kako su počeli da izlaze iz auta shvatio sam odmah da hoće da nas napadnu i nekako sam mimoišao njihovo vozilo. Međutim, oni su nastavili da nas prate, udarajući povremeno u zadnji deo mog auta, do prvih srpskih kuća u čije dvorište smo utrčali - priča, za naš list Srđan. PROČITAJTE I:TROJICA ALBANACA NAPALA DVOJICU SRBA: Tražili da kupe njivu pa pretili pištoljem Iako su vlasnici kuće u čijem dvorištu su pokušali da pronađu spas, žena i stariji čovek izašli, napadači su nasrnuli na dvojicu Srba i nastala je, kako nam svedoči Srđan, opšta tuča. - Dok je jedan od njih trojice dežurao sa pištoljem u ruci, druga dvojica su nasrtala na nas, ali smo se i mi branili tako da smo izbegli teže povrede, a kada su vlasnici kuće pozvali i komšije u pomoć, napadači su pobegli - dodaje Srđan. Vlastimir je u Novom Brdu boravio sa namerom da reguliše prepisivanje zemlje sa pokojnog oca u svoje vlasništvo. Srđan objašnjava da su ih trojica Albanaca napala jer je njegov prijatelj odbijao da proda zemlju jednom od njih i da su ih zbog toga pretukli. - Vlastimir je imao ponude za prodaju zemlje od dva Albanca, ali je ovaj koji po svaku cenu želi njegovih hektar i po imanja nestrpljiv i nasrtljiv, što se na kraju završilo našim batinanjem - priča kroz suze Srđan.
Pogledaj vesti o: Incident,   Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Albanci tukli Srbe jer neće da im prodaju zemlju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2019

GNJILANE - Srđana Ivkovića (49), upravnika pošte u novobrdskom selu Prekovcu, i njegovog prijatelja Vlastimira Arsića (55), iz Jagodine, pretukla su u srijedu po podne trojica Albanaca koja su ih presrela na putu od Gnjilana prema ovom selu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.