NOS MI JE POLOMLJEN, IMAM HEMATOME PO GLAVI Oglasio se Srbin napadnut u Sutomoru, otkrivši jezive detalje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 23:21

"NOS MI JE POLOMLJEN, IMAM HEMATOME PO GLAVI" Oglasio se Srbin napadnut u Sutomoru, otkrivši jezive detalje (FOTO)

Težak incident u Crnoj Gori.

- Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni - naveo je napadnuti mladić.

Mladić iz Srbije napadnut je sinoć na šetalištu u Sutomoru.

Na njega su nasrnula dvojica muškaraca. Napadnuti mladić potvrdio je večeras da je pretučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Sutomoru.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju). Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je mladić.

Објава коју дели SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 - čas. naveo je muškarac iz Srbije.

Podsetmo, kako je navedeno na vest o prebijanju, nasilnici su bili besni jer su navodno izbačeni iz nekog kafića, posle čega su pravili haos na ulici i pretukli nesrećnog mladića.

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena.

- U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno pod uticajem neke droge - navodi se u objavi na toj stranici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.