NJENU SRAMOTU PAMTI CEO BALKAN Policija je tražila 39 sati, a onda je otkrivena istina: Osuđena je zbog laži i prevare

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 19:05

NJENU SRAMOTU PAMTI CEO BALKAN Policija je tražila 39 sati, a onda je otkrivena istina: Osuđena je zbog laži i prevare

Incident se dogodio 2013. godine!

Manekenka Mina Milenković, poznata kao "lažljiva manekenka", izmislila je pre nekoliko godina da je oteta i silovana, što je izazvalo veliku potragu koja je trajala 39 sati.

Nakon što je pronađena, ispostavilo se da su njene tvrdnje bile lažne, što je dovelo do njenog osuđivanja na 100 sati društveno korisnog rada. Nakon ovog incidenta, Milenković se povukla iz javnosti.

Milenković je bliska prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Minom Milutinović, suprugom srpskog košarkaša Nemanje Nedovića. Milutinović povremeno objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, što je jedan od retkih načina da se vidi kako Milenković izgleda danas, s obzirom da su njene društvene mreže privatne.

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Incident se dogodio 2013. godine kada je Milenković lažno prijavila fizičko napastvovanje kako bi privukla pažnju bivšeg dečka.

Kada je pronađena, bila je bosa i raščupana, ali je policija brzo shvatila da je otmicu izrežirala sama Milenković.

Nakon što je odvedena u Urgentni centar, Milenković je tvrdila da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, nakon čega je priznala da je sve izmislila. Zbog ovog incidenta, osuđena je na društveno korisni rad, a u suprotnom bi joj pretila kazna od jedne godine zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.