NIJE MOGLO BEZ INCIDENTA: Frka na gostovanju Lalatovića u Nišu, sevale i pesnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 14:39

NIJE MOGLO BEZ INCIDENTA: Frka na gostovanju Lalatovića u Nišu, sevale i pesnice

Posle konferencije burno i na stadionu.

Gostovanje Nenada Lalatovića u Nišu nije prošlo bez incidenta. Fudbaleri Mladosti GAT pobedili su Radnički sa 1:0 golom Saše Markovića u 58. minutu, a nakon utakmice mogli smo da vidimo burnu konferenciju za medije, međutim tu nije bio kraj.

Treneri dva tima zajedno su izašli pred novinare, a prvi je reč imao trener gostujućeg tima. Lalatović je, pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je govorio o utakmici, pričao o "izdaji Dragana Šarca", njegovog nekadašnjeg pomoćnika koji je odlučio da prihvati ponudu niškog Radničkog nakon što je kontroverzni stručnjak napustio tim i dogovorio saradnju sa Mladosti.

- Zemljače, da si pravi trener, dao bi ostavku posle četiri poraza. Eto, ne može da istrpi kritiku - poručio je Lalatović u trenutku kada je Šarac napuštao prostoriju.

Šarac se vratio na konferenciju nakon što je Lalatović završio svoje izlaganje, a potom je nastao ozbiljniji incident.

Prema pisanju "Žurnala", ispred istočne tribine došlo je do velike gužve i fizičkog obračuna. Navodno, Vidak Bratić, pomoćni trener Mladosti GAT, napao je Aleksandra Jovanovića, sportskog direktora Radničkog, a svedoci tvrde da je Bratić udario Jovanović.

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.