NI POLA GODINE OD TRAGEDIJE U RIBNIKARU: Novi incidenti! Kod učenika pronađeni nož i replika pištolja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 10:35

NI POLA GODINE OD TRAGEDIJE U RIBNIKARU: Novi incidenti! Kod učenika pronađeni nož i replika pištolja

Dogodila su se dva ozbiljna incidenta

Prošle nedelje, v d. direktorka Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru podnela je ostavku. I dok se čeka na imenovanje novog direktora, najavljuju se i novi sastanci. Ni pola godine nije prošlo od tragedije u Ribnikaru, i za samo tri dana u čačanskim osnovnim školama dogodila su se dva ozbiljna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incidenta u kojima su akteri učenici.

U Osnovnoj školi "Tanasko Rajić" u Čačku učenica osmog razreda ponela je nož u školu kako bi zaplašila učenike koji su joj maltretirali brata.

U Osnovnoj školi u Preljini juče je u školu učenik doneo repliku pištolja što je uplašilo učenike.

Škole se nisu još uvek zvanično oglasile povodom ovih incidenata u toku je saslušanje svih aktera. Protiv roditelja devojčice koja je donela nož u školu "Tanasko Rajić" podneta je prekršajna prijava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pet meseci od masovnog ubistva u „Ribnikaru“: Ko će biti novi direktor škole i kakva je sudbina zgrade?

Izvor: Danas, 03.Okt.2023

Pet meseci od masovnog ubistva u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar", u kojoj je stradalo devet učenika te škole i školski čuvar, u ovoj vračarskoj osmoletki se očekuje imenovanje novog vršioca dužnosti direktora, s obzirom da je dosadašnja v.d. direktorka Anđela Petrović podnela ostavku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.