NEZAPAMĆENO DIVLJAŠTVO Đilasov kandidat za premijera GAĐAO FLAŠOM Sinišu Malog, u incidentu povređeni i policajci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 12:33

NEZAPAMĆENO DIVLJAŠTVO Đilasov kandidat za premijera GAĐAO FLAŠOM Sinišu Malog, u incidentu povređeni i policajci (VIDEO)

Sraman primer nasilja opozicije.

Istorija nasilja koja prati čelnike i simpatizere liste "Srbija protiv nasilja" prepuna je jezivih i nemilosrdnih scena napada, uvreda, brutalnih obračuna koji su odavno izašli iz granica dozvoljene političke borbe i kulture.

Za opoziciju je demokratija očigledno samo slovo na papiru, a sloboda građanina oličena u njegovom "pravu" da udari i nasrne na onog sa čijim se stavovima ne slaže.

Duga je lista ovakvih primera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << no zarad budućnosti i sigurnosti mladih generacija Beograđana trebalo bi podsetiti na napad na Sinišu Malog.

Oko pedesetak pripadnika takozvanog građanskog pokreta "Ne davimo Beograd" nasrnulo je pre nekoliko godina, na tada prvog čoveka prestonice i čelnike Skupštine grada koji su pokušali da ih spreče da uđu na sednicu Skupštine grada.

Jedan od glavnih napadača i aktera bio je upravo Radomir Lazović, danas prvi na listi Đilasovog pokreta "Srbija protiv nasilja".

Kako se vidi na snimku, Lazović je gužvao i gazio zastavu Srbije, a onda i gađao flašom Sinišu Malog.

Ako se ukupan bilans povređenih pridodaju i dva povređena policajca, onda se može nazreti osnovni politički cilj tzv. demokratske opozicije.

No, postoji li opravdanje za ovakav nerazumni bes i nasilje?!

Može li nezadovoljstvo lošim izbornim rezultatima ili prognozama da izazove ovakvu lavinu krvoločnih napada?!

Opozicija je izgleda nezasita prolivene srpske krvi pa iz godine u godinu, kreirajući jednu po jednu novu aferu, želi da izazove demokratsku većinu pristojne Srbije da odreaguje burno i potom nju da optuži da sprovodi teror.

San da se na vlast dođe kukama i motikama očigledno je osnovni metod borbe liste "Srbije protiv nasilja".

No, kakve borbe?! Politčke, fer i ravnopravne, sigurno, ne.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.