NEOČEKIVANI RAZVOJ DOGAĐAJA U TRAGEDIJI NA KIPRU: Srbin ipak nije poginuo u saobraćajnoj nesreći - naređeno hapšenje dve osobe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 11:53

NEOČEKIVANI RAZVOJ DOGAĐAJA U TRAGEDIJI NA KIPRU: Srbin ipak nije poginuo u saobraćajnoj nesreći - naređeno hapšenje dve osobe!

Kako prenose mediji sa Kipra, istraga je dobila dramatičan zaokret.

Državljanin Srbije (29), koji je juče ujutru pronađen mrtav na ulici u Limasolu na Kipru, a za koga se sumnjalo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, prema najnovijim detaljima iz istrage, ipak je ubijen!

- Incident je prvobitno prijavljen kao nesrećni slučaj u subotu oko tri sata posle ponoći. Mladi muškarac iz Srbije pronađen je mrtav ispred paba u Limasolu, u kom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radio kao obezbeđenje. Policija sada istražuje moguće ubistvo, nakon novih dokaza koji su izašli na videlo - navode mediji.

Prema navodima njihovih izvora, istražitelji su analizirali događaje koji su prethodili smrti Srbina, ali i sve ono što se dešavala nakon pronalaska njegovog tela.

- Policija je izdala nalog za hapšenje dve osobe koje su se nalazile na mestu događaja u kritičnom trenutku kada je Srbina udarilo i odvuklo vozilo kada je zakoračio na kolovoz u blizini pešačkog prelaza - navode izvori i dodaju da su očevici izjavili da se Srbin pre smrti posvađao u klubu sa nepoznatom osobom.

Nakon svađe, Srbin je izjurio iz lokala i istrčao na kolovoz ne obraćajući pažnju na saobraćaj. Tada ga je udarilo vozilo koje je naišlo i vuklo ga nekoliko metara pre nego što se zaustavilo. Vozač, mladi Kipranin grčkog porekla, odmah je alkotestiran i urađen mu je test na drogu. Na oba testa on je bio negativan - navode izvori lokalnih medija i dodaju da je istraga u toku i da se očekuje da se vrlo brzo rasvetle sve okolnosti stradanja državljanina Srbije.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.