NAPADNUTI FUDBALERI PARTIZANA PRINS I ADIJA

Izvor: Kurir, 03.Apr.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADNUTI FUDBALERI PARTIZANA PRINS I ADIJA

Dokle više?! Fudbaleri Partizana Prins Tejgo i Dominik Adija fizički su napadnuti u kafiću u naselju Belvil! Dok su tamnoputi igrači mirno sedeli u lokalu, iznenada su se pojavila dvojica momaka, koji su najpre počeli da ih vređaju, a potom je došlo i do fizičkog kontakta.

Dokle više?!

Fudbaleri Partizana Prins Tejgo i Dominik Adija fizički su napadnuti u kafiću u naselju Belvil! Dok su tamnoputi igrači mirno sedeli u lokalu, iznenada su se pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dvojica momaka, koji su najpre počeli da ih vređaju, a potom je došlo i do fizičkog kontakta.

Prema nepotvrđenim informacijama, devojka koja se nalazila u kafiću telefonom je pozvala napadače, koji su se brzo našli na licu mesta.

- Pi..e grobarske! Je..ćemo vas u derbiju! - urlali su mladići na fudbalere, koji nisu mogli da veruju da im se tako nešto dešava na javnom mestu.

Ubrzo je počelo vređanje i na rasnoj osnovi, guranje i hvatanje za gušu, ali je izbegnut žešći fizički obračun. Napadači su napustili lokal i odvezli se crnim „mercedesom C320“. Sigurnosne kamere snimile su ceo događaj i omogućile policiji, koja se brzo pojavila na licu mesta, da u kratkom roku identifikuje huligane, ali do zaključenja ovog broja oni još nisu uhapšeni. Tejgo i Adija posle davanja izjava u MUP noć su proveli u Zemunelu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.