NAPAD NA AMERIČKU SLUŽBU BEZBEDNOSTI Vozila probila kapiju sedišta štaba, jedna osoba poginula

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA AMERIČKU SLUŽBU BEZBEDNOSTI Vozila probila kapiju sedišta štaba, jedna osoba poginula

Dvoje ljudi je povređeno nakon što je vozilo probilo kapiju i sigurnosne rampe na ulazu u štab američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u Fort Midu u državi Merilend. U tom incidentu ispaljeno je više hitaca iz vatrenog oružja, pri čemu je jedna osoba poginula, a dve su ranjene, prenose američki mediji.

NSA Police on scene of a police involved shooting after somone reportedly tried to ram entrance gate @ Ft Meade, Md. pic.twitter.com/0etvdQ02ji

Nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organi saopštavaju da je jedna od dvoje povređenih osoba službenik NSA.

#BREAKINGNEWS officer involved crash/shooting #FortMeade appears at least one fatality #breaking pic.twitter.com/tBqM5ZOZjL

Identitet ubijene i druge povređene osobe još uvek nije otkriven, kao ni motiv napada na jednu od glavnih bezbednosnih službi Sjedinjenih Država.

pic.twitter.com/lqcmFohnBO

Policija je blokirala sve puteve koji vode u Fort Mid, a prema rečima medija, veliki broj plicajaca nalazi se na licu mesta. FBI je sproveo opsežnu istragu.

State Police have ramp blocked from 295 South to NSA pic.twitter.com/42KO5tlE5f

Source says one dead, two injured at Fort Meade/NSA gate. Haven't been able to confirm with base PIO.

Uskoro opširnije....
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.