NAMERNO SE ZAKUCAO U AUTO BIVŠE SUPRUGE: Žena povređena u incidentu! Već imao zabranu prilaska

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2021, 00:44

NAMERNO SE ZAKUCAO U AUTO BIVŠE SUPRUGE: Žena povređena u incidentu! Već imao zabranu prilaska

Njemu je ranije određena zabrana prilaska ženi koja je u ovom incidentu lakše povređena

Muškarac star 36 godina uhapšen je u četvrtak nakon što se u Čakovcu automobilom namerno zaleteo u vozilo u kojem je kao suvozač bila njegova bivša supruga (31). Ona i žena koja je vozila su povređene.

Sve se odvijalo oko 10.45 sati u Ulici Tome Masarika. Kada je muškarac video auto u kom se nalazila njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivša,  krenuo je za njom i zaustavio svoj auto pred kolima u kojem je bila ona.

Obratio se bivšoj supruzi uprkos tome što mu je izrečena mera zabrane prilaska i uspostavljanja kontakta ili održavanja veze, kao i uznemiravanja ili ophođenja.

Žene su krenule dalje, a on je brzo stigao za njima, pa se u Masarikovoj automobilom zaleteo u zadnji deo njihovog vozila. Bivša supruga i devojka koja je vozila (29) lakše su povređene. Vozač je uhapšen i uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku, objavila je policija.

Tereti se za krivična dela dovođenje u opasnost života i imovine opasno radnjom, kao i za neizvršavanje sudske odluke o zabrani prilaska bivšoj supruzi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.