NAKON PREBIJANJA I KAZNE, PONOVO NA ULICI: Prva slika Mikija Đuričića nakon nemilog INCIDENTA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON PREBIJANJA I KAZNE, PONOVO NA ULICI: Prva slika Mikija Đuričića nakon nemilog INCIDENTA! (FOTO)

Ništa se promenio nije!

Nakon brutalnog šamara i udaranja Suzane Perović i Nadežde Biljić, izrečena je kazna Mikiji Đuričiću - moraće godinu dana da bude u kućnom pritvoru. Po nekima blaga, po nekima i ne, ali činjanica je da Miki i te kako vodi računa o svom ponašanju nakon nemilog incidenta, ali i o kretanju.

Naravno da sve zanima kako provodi sate i sate u kući, i evo i odgovora.

Poznato je da kaznu kućnog zatvora služi u svom domu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kupinovu, a vreme, sudeći po fotografijama koje deli na društvenim mrežama, najčešće provodi sa kućnim ljubimcima.

Sada se pojavila i prva slika Mikija koji se vozika na biciklu po Kupinovi, a slika se širi društvenim mrežama. Mnogi se pitaju kako on sme da izlazi, ali Miki ima pravo na sat vremena dnevno izvan kuće.

Misterija rešena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.