NAJNOVIJE LUDILO KOMITA: Auto-kolone u više gradova, a zatim OPASAN incident u Podgorici sa policijom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 00:30

NAJNOVIJE LUDILO KOMITA: Auto-kolone u više gradova, a zatim OPASAN incident u Podgorici sa policijom (VIDEO)

Snimci kruže društvenim mrežama

Današnja "komitsko-patriotska" kolona pod jakom policijskom pratnjom opet je demonStrirala protiv građana svoje zemlje.

Oni su pod izgovorom "odbrane države" organizovali antivladine proteste, a i ove nedelje pokazali su kako se"voli" Crne Gora.

Komite se svađaju same sa sobom. Izađe njih 50 na ulicu, halabuče, haos prave i na kraj se pobiju sa policijom. Što je ovo bez brata, kakve su ovo španske serije 🤣 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Posted by Treba bježat' odavde on Sunday, 16 May 2021

Naime, i ove nedelje su ova agresivna maninja potvrdila je manir tradiconalnog izazivanja sukoba.

Podsjetimo, prošlih nedelja su "uživali" praveći incidente poput koletivnih tuča, demoliranja grada, izazivanja sudara i slično.

Admin stranice našao se na licu mjesta prilikom patriotske autokolone. Bulevar zauzet, ne može se proć ulicom od policije, kad u jednom momentu jurnjava. Ako smo što pogriješili pričajte!

Posted by Treba bježat' odavde on Sunday, 16 May 2021

A danas je na ulicama grada agresivna grupa pripadnika "komitskog pokreta" napala prolaznike i na više lokacija u gradu izazivale verbalne ali pokušali da izazove i fizičke sukobe, ali ih je u tome spriječila policija.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.