NADZORNE KAMERE ZABELEŽILE JEZIV SNIMAK: Nakon izliva besa vaspitačica dečaku polomila nogu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 08:50

NADZORNE KAMERE ZABELEŽILE JEZIV SNIMAK: Nakon izliva besa vaspitačica dečaku polomila nogu (FOTO)

Vaspitačica iz Las Vegasa, Alicija Miler, priznala je da je, nakon izliva besa, polomila nogu jednom od mališana koje je čuvala.

Incident koji se dogodio u maju 2021. godine u vrtiću " Creme de la Creme", doveo je do toga da nadležne vlasti osude Aliciju Miler (32) za nasilje nad decom.

Snimci sa nadzornih kamera uhvatili su momenat kada je vaspitačica uzela, još uvek neidentifikovano dete, bacila ga na pod i tukla sve dok mu nije slomila nogu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Horrific video shows toddlers watch as daycare worker breaks boy's leg https://t.co/aaRctgFVVl via @MailOnline

Elicia Miller, 32, was charged with child abuse for the altercation at Creme de la Creme in Las Vegas, but did not receive jail time after she confessed.

— B Gallagher (@Gally66kg) March 3, 2022

Milerova je zbog priznanja krivice bila pošteđena zatvorske kazne, ali je zato dobila 50 sati društveno korisnog rada, kao i obavezu da posećuje časove za suzbijanje besa.

Advokat porodice povređenog dečaka izjavio je da vrtić nije od samog početka, na pravilan način, istražio kako se situacija zaista odvijala. Dodao je da je vrtić odlagao da detetu pruži hitnu medicinsku pomoć koja mu je bila potrebna, kao i to da niko od njih nije zvao hitnu pomoć, nego dečakovog oca.

Roditelji su izjavili i da je ovaj strašan događaj uticao i na mentalno zdravlje deteta, te da je dečak imao problema sa govorom nakon incidenta.

Vrtić se takođe oglasio i rekao da je optužena istog trenutka dobila otkaz i da je njihov prioritet, već dugih 40 godina, uvek bila sigurnost dece. 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.