Muškarac napadnut nožem u studentskom domu: Hitno prebačen u bolnicu

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 07:46

Muškarac napadnut nožem u studentskom domu: Hitno prebačen u bolnicu

Muškarac star 29 godina uboden je nožem noćas u Studentskom domu "4. april" u Ulici Vojvode Stepe i sa teškim telesnim povredama prebačen je u bolnicu.

"Poziv o ubodu nožem dobili smo noćas u 00.58 sati. Ne karakterišu se svi ubodi nožem kao teške telesne povrede, ali ova jeste bila. Osim tog incidenta, dogodile su se i tri saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe lakše povređene i zbrinute u bolnicama", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naveli su iz Hitne za Tanjug.

Najviše su se javljali astmatičari i srčani bolesnici, a jutros do 6.00 sati Hitna pomoć je intervenisala 102 puta, od toga čak 24 puta na javnom mestu.

Ustanova Studentski centar "Beograd" saopštio je da muškarac, koji je noćas ranjen na Voždovcu, nije izboden u Studentski dom "4. april", nego je već povređen došao ispred tog objekta.

"Muškarac o kom je reč nije izboden u Studentskom domu '4.april'. Taj muškarac je, s već zadobijenim ubodnim ranama, došao ispred objekta studentskog doma, odakle ga je preuzela ekipa Hitne pomoći i pripadnici MUP-a Srbije", navedeno je u saopštenju Studentskog centra "Beograd".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac uboden nožem u studentskom domu "4. april"

Izvor: 24sedam.rs, 25.Maj.2023

Dogodile su se i tri saobraćajne nesreće

Nastavak na 24sedam.rs...

MLADIĆ (29) IZBODEN NA VOŽDOVCU: Zadobio teške telesne povrede, hitno prevezen u bolnicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Mladić je zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka..Jutros oko jedan sat iza ponoći, mladić star 29 godina, sa ranama na stomaku došao je do Studentskog doma u Ulici Vojvode Stepe i zatražio pomoć. On je sa teškim telesnim povredama odmah prebačen u dežurnu medicinsku ustanovu...- Poziv o ubodu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.