Moraju da se rasvetle okolnosti onoga što se desilo: Klub se oglasio HITNIM SAOPŠTENJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 19:08

Moraju da se rasvetle okolnosti onoga što se desilo: Klub se oglasio HITNIM SAOPŠTENJEM

Incident srećom nije imao svoje žrtve.

Tokom meča između Baskonije i Barselone u španskoj ACB ligi jedan reflektor je pao na parket dvorane u toku tajmauta. Bilo je to baš u vreme kad su čirlidersice izvodile tačku.

KK Baskonija se ovim povodom oglasila hitnim saopštenjem, budući da samo čistom srećom niko nije povređen.

- Baskonija istražuje okolnosti pada jednog od reflektora sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << semafora na krovu dvorane tokom poslednjeg tajmauta na utakmici. Klub je odmah tražio odgovore od nadležnog tehničkog operatera koji je zadužen za nedavnu instalaciju, kako bi se rasvetlile okolnosti ovog incidenta - napisali su na zvaničnom nalogu španskog kluba.

😱 Se cae un foco en la pista en el tiempo muerto del Baskonia - Barça

😓 Ha caído a plomo desde el techo del pabellón, muy cerca de las cheerleaderspic.twitter.com/VvDoOdBnO3

— Tiempo de Juego (@tjcope) March 10, 2024

Ekipa koju sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Duško Ivanović na tom susretu je savladala Barselonu u derbiju rezultatom 103:96.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.