Mlatili se samarali i sutirali jedni druge ostacete bez teksta kako su kaznjeni nasilni ucenici Parova

Izvor: medio.rs, 12.Okt.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlatili se samarali i sutirali jedni druge ostacete bez teksta kako su kaznjeni nasilni ucenici Parova

Posle niza incidenata, produkcija je kaznila učesnike, evo i kako

Gledaoci su juče bili šokirani silnim fizičkim obračunma u “Parovima”, a da sve bude još skandaloznije, produkcija je odlučila da vinovnike kazni… skoro pa packama po ruci!

Foto: Tv Hepi

Kada je pre nekoliko dana Zmaj ponovo pomahnitao i udario Vesnu i Jelenu, a zatim šutnuo Mikija, kažnjen je tako što je tri dana glumio nindžu i nije smeo da priča sa ostalima.

Slađana >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je izazvala težak incident kada je divljački pretukla Jelenu, i poslata je na nekoliko sati u izolaciju uz oduzimanje 2.000 evra od honorara.

Prinstkrin: TV Happy

Gastoz je šamarao Željka i “kažnjen” je tako što su mu nameštene lažne nominacije i on je na par sekundi mislio da je zaista izbačen iz rijalitija…

Zorica je takođe udarala Željka, i posle kraćeg boravka u izolaciji se vratila, a danas bi i ona trebalo da dobije svoju kaznu.

Printskrin: TV Happy

Neverovatno je da posle ovolikog nasilja niko, barem, nije izbačen iz “Parova”…

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.