Mladići iz Temerina pretukli meštanina nakon svađe

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići iz Temerina pretukli meštanina nakon svađe

Policija je uhapsila i odredila zadržavanje Gaboru V. (20) i jednom maloletniku iz Temerina, zbog osnovane sumnje da su ispred kafića u toj opštini nedaleko od Novog Sada pretukli meštanina Đerđa M. (32), nanevši mu teške telesne povrede opasne po život, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Đerđ M. je hospitalizovan u novosadskom Kliničkom centru, gde lekari čine velike napore da mu stabilizuju zdravstveno stanje.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << incidenta je došlo noćas, kada su se Gabor V. i maloletnik prvo nakratko posvađali sa Đerđom M, a zatim ga pretukli ispred jednog temerinskog kafića.

Nasilnici su pobegli sa mesta na kom se desio incident, ostavljajući Đerđa M. da leži bez svesti na trotoaru, ali ih je policija brzo pronašla i uhapsila.

Gabor V. će zajedno sa osumnjičenim maloletnikom biti priveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji, zbog počinjenog krivičnog dela nanošenja teške telesne povrede.

Povezane vesti: Naoružani muškarac uhapšen prilikom pljačke menjačnice Uhapšeni pljačkaši zlatara U prijatelja pucao slučajno Sekirom napao učenika u školi Uhapšen maloletnik koji je ubio staricu u Ripnju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo prebijanje u Temerinu

Izvor: Radio 021, 02.Jan.2012, 10:03

Policija  je uhapsila Gabora V. (1992) i jednog maloletnika iz Temerina, zbog osnovane sumnje da su u novogodišnjoj noći, ispred jednog temerinskog kafića, posle kraće svađe pretukli meštanina Đerđa M. (1980), a zatim pobegli.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.