Mladić ubijen u Novom Sadu

Izvor: RTS, 07.Okt.2013, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ubijen u Novom Sadu

U pucnjavi u novosadskom kafiću noćas ubijen jedan mladić, drugi povređen.

Jedan mladić je ubijen, a jedan lakše ranjen u pucnjavi koja se protekle noći dogodila u kafiću u centru Novog Sada, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Incident se dogodio u oko jedan sat posle ponoći. 

"Lekari su jedino mogli da konstatuju smrt. Muškarac je zadobio prostrelnu ranu u predelu glave i vrata", rekla je portparolka novosadske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

U pucnjavi je lakše povređen još jedan mladić koga je metak okrznuo u predelu stomaka i ruke.

Lekari su zbrinuli i napadača, koga su odvezli na Kliniku za psihijatriju Urgentnog centra.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen mladić u Novom Sadu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Okt.2013

Jedan mladić je ubijen, a jedan lakše ranjen u pucnjavi koja se dogodila u nedelju noću u centru Novog Sada. Incident se dogodio u oko jedan sat posle ponoći, u jednom novosadskom kafiću, saznaje Beta.   Mladić je preminuo pre nego što je došla ekipa hitne pomoći. Njemu je pucano u glavu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.