Mladić u Nišu pretio nožem obezbeđenju Centra za socijalni rad

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić u Nišu pretio nožem obezbeđenju Centra za socijalni rad

Nepoznati mlađi čovek najpre je verbalno napao radnika obezbeđenja Centra za socijalni rad u Nišu, a potom mu je pretio nožem, saznaje agencija Beta od očevidaca ovog incidenta.

"Mladić se svađao sa radnikom obezbeđenja jer ovaj nije hteo da ga pusti da ode do direktora Centra za socijalni rad, a uz to je i pretio  direktoru. Vikao je 'izađi da te ja izbodem, da ti ja pokažem'", kazali su očevici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Prema nezvaničnim informacijama, jedan od očevidaca uspeo je da napravi par fotografija mladića na kojima se jasno vidi da on u rukama imao nož sa dugim sečivom, poput onih koji se koriste u mesarama.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, mladić je vikao i pretio desetak minuta, ali se primirio i otišao pošto je direktor Centra za socijalni rad Zoran Jović sa njom popričao ispred ulaza u zgradu.

Iz Centra za socijalni rad u Nišu i Policijskoj upravi u Nišu još se nisu oglasili povodom ovog nemilog događaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.