Mladić ranjen u pucnjavi

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ranjen u pucnjavi

Dvadesetjednogodišnji mladić M.M. je večeras teško ranjen u pucnjavi u centru Čačka, a osoba koja je pucala poznata je policiji, potvrdila je FoNetu portparol čačanske Policijske uprave Biljana Nastić.

Povređene dve osobe u pucnjavi u Čajetini

Ranjen mladić u naselju Tošin bunar

Pucnjava u centru Beograda

Portparol čačanske Bolnice Slobodan Gujaničić rekao je da je M.M. primljen sa jednom ustrelnom ranom u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predelu leđa, sa višestrukim povredama unutrašnjih organa i sa dve prostrelne rane potkolenice i natkolenice.

Operisan je i u teškom je stanju sa ugroženim vitalnim funkcijama

Istražni sudija Bojan Pešić potvrdio je za RTS da su u čačansku bolnicu primljena dva mladića jedan sa prostrelnim ranama drugi N.D. sa povredama od hladnog oružja.

Pucnjava se dogodila oko 19 časova i 45 minuta u Skadarskoj ulici, rekla je Biljana Nastić, dodajući da je izvršilac u bekstvu.

(FoNet, RTS)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.