Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 05:34

Mladić izboden nožem u Beogradu

Mladić izboden u kafiću u Beogradu. On je zadobio povrede ruke i glave.
U beogradskom naselju Železnik se oko 2.45 dogodio incident u kojem je jedan mladić (21) zadobio ubodne rane po ruci, kao i povrede glave.
Mladić je prevezen u bolnicu gde je zbrinut.
Najviše poziva stiglo je zbog kovida, a obavljeno je više od 100 interkliničkih prevoza, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
"Broj ljudi koji su se javljali zbog kovida >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je veliki. Pored toga, javljali su se hronični bolesnici, sa bolovima u grudima, hipertenzijom, astmatičari", dodali su iz Hitne.
Dogodilo se i šest saobraćajnih nesreća, u kojima je bilo pet povređenih.
Do 6.00 Hitna pomoć je intervenisala 141 put, od toga 18 puta na javnom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU: Hitna pomoć zbrinula povređene na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022

Sa povećanjem obolelih od korona virusa, broj poziva za 24 sata Hitnoj pomoći je između 1.500 i 2.000..U Beogradu je u noći između subote i nedelje, do 6 jutros, zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći, od toga bilo je 10 intervencija na javnom mestu. Najviše su za pomoć zvali hronični...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.