Mirka Vasiljević nakon NOVOG INCIDENTA u elitnoj gimnaziji Ruđer Bošković otkrila kako su NJENA DECA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 17:03

Mirka Vasiljević nakon NOVOG INCIDENTA u elitnoj gimnaziji Ruđer Bošković otkrila kako su NJENA DECA

Još jedna nedaća zadesila Beograd!

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost zbog nezapamćenog masakra. Još uvek se nacija nije oporavila od šoka kada je stigla i sledeća nemila vest. Bivša učenica nožem je danas povredila učenika (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči u tome u privatnoj gimnaziji Ruđer Bošković u Beogradu, a za Telegraf se oglasila glumica Mirka Vasiljević čija deca pohađaju ovu školu.

Mirkina i Vujadinova deca pohađaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << školu u kojoj se dogodio incident, a ona je očigledno zabrinuta dala kratku izjavu.

- Ne mogu stvarno ništa da vam kažem, ne znamo tačne informacije, ni šta, ni kako se dogodilo - rekla je kratko zabrinuta Mirka.

Ona je otkrila i su njena deca po koju je otišao Vujadin, dobro.

- Deca su Bogu hvala dobro, stvarno ne mogu ništa da pričam - kratko je rekla Mirka za Telegraf.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.