Ministarstvo zdravlja osudilo incident na ginekologiji u Vranju

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo zdravlja osudilo incident na ginekologiji u Vranju

VRANJE – Ministarstvo zdravlјa najoštrije osuđuje incident do kojeg je došlo u petak uveče na odelјenju ginekologije u Zdravstvenom centru Vranje, kada je povređen dežurni lekar, navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu ovog ministarstva.

Ministar zdravlјa Zlatibor Lončar je naglasio tim povodom da je nedopustivo da krug bolnice bude poligon >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za ispolјavanje najprimitivnijeg ponašanja. „Bolnice moraju da budu i ostanu oaze mira i mesto gde se poštuje mir pacijenata i rad lekara. Tražim od relevantnih državnih organa da učesnike jučerašnjeg incidenta najoštrije sankcionišu i da na taj način svi zajedno pokažemo odlučnost da ovakve i slične situacije nećemo tolerisati, izjavio je ministar Lončar, podsećajući da je u okolini bolnica zabranjena upotreba automobilskih sirena i da je nazamislivo da se u krug bolnice ulazi u alkoholisanom stanju, a posebno fizički sukoblјava sa obezbeđenjem i dežurnim medicinskim osoblјem“.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.