Izvor: Radio 021, 08.Mar.2021, 08:08

Ministar Dmitrović: Kada vam neko odvrne šrafove na točkovima, sigurno ne želi da vam čestita rođendan

Kada vam neko odvrne šrafove na točkovima automobila sigurno ne želi da vam čestita rođendan, već da vas ubije, kaže ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović komentarišući incident prilikom povratka sa službenog puta iz Niša.

Dmitrović kaže da istraga o tome još nije dala nikakve rezultate.

Na službenom automobilu Vlade Srbije kojim se Dmitrović vraćao iz Niša 22. februara, pre uključenja na autoput ka Beogradu, ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru, dok su na desnom točku šrafovi bili olabavljeni.

Dmitrović za Tanjug kaže da istraga još nije dala nikakve rezultate, ali da on ima delimično utemeljene sumnje o kojima, ističe, ne može da priča.

Navodi da mu je tokom karijere više puta bezbednost bila ugrožena.

"Tokom moje karijere prošao sam mnogo toga i ovo nije prvi put da se nađem u sličnoj situaciji", kazao je Dmitrović.

Kako navodi, obavio je brojne razgovore sa ljudima iz bezbednosne strukture i očekuje da će se saznati više o tom incidentu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.