Mina Lazarević se oglasila nakon incidenta: Razumite kroz šta prolazim i ne pitajte za nešto što mnogo boli!

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Lazarević se oglasila nakon incidenta: Razumite kroz šta prolazim i ne pitajte za nešto što mnogo boli!

Glumica Mina Lazarević, koju je krajem prošle nedelje pretukao muž Goran Stanić, rekla medijima da je \"ne pitaju za nešto što mnogo boli\"

Mina Lazarević, foto: Kurir

Juče je objavljeno da je baletanu Goranu Staniću određen pritvor od 30 dana zbog nasilja u porodici, izazivanja opšte opasnosti i nelegalno posedovanje oružja i municije, nakon što je pretukao suprugu Minu Lazarević i pucao u vazduh iz automatske puške.

Mina Lazarević je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u policijskoj stanici izjavila da ju je suprug, u alkoholisanom stanju, nazivao pogrdnim imenima jer je sumnjao da ga vara, i da je potom počeo da je guši, piše Alo.

Otac proslavljene glumice Ljubiša Lazarević (84) je rekao da mu je ćerka rekla da ju je Stanić udarao pištoljem po leđima.

Glumica nije želela da otkriva da li će krivično goniti supruga, već je samo zamolila medije da je razumeju.

Minu Lazarević suprug pretukao i izbacio iz stana

- Molim vas, ne pitajte me ništa, ovo je moj privatan problem. Nemojte zadirati u moju privatnost. Razumite kroz šta prolazim i ostavite me na miru. Ne dirajte i ne pitajte me za nešto što mnogo boli - rekla je glumica listu Alo.

Mina Lazarević: Još sam zaljubljena u svog supruga

Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.