Milica Dabović: Ćutala sam zbog sramote

Izvor: Blic, 11.Mar.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Dabović: Ćutala sam zbog sramote

Milica Dabović, koja je juče objavila otvoreno pismo i najavila da će napustiti Srbiju, otkrila je zašto ranije nije progovorila o nasilju bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona, za kojeg tvrdi da ju je mesecima tukao.

Podsetimo, Milica je prošlog meseca posle incidenta u njenom stanu prijavila Simona policiji, i rekla da je mesecima trpela torturu. Gostujući u emisiji "Magazin In" ona je rekla da je ćutala zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sramote, ali i priznala da je početak njene ljubavne veze sa Simonom bio najlepši period u njenom životu.

- Kada sam osvojila Evropsko prvenstvo upoznala sam se s njim i to je bio najlepši period mog života - prisetila se Milica, a onda otkrila da se sve pretvorilo u pakao onda kada je Simon počeo da se eksponira i izlazi sa drugim devojkama.

- Osvestilo me je to da je on previše počeo da se eksponira, da izlazi sa mnogim devojkama. Osećala sam da je počeo da me laže. Tri dana lepo, pet dana pakao. I onda uđeš u tu kolotečinu gde zaboraviš i na ljubav i na sve.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog čega je Milica Dabović toliko dugo ćutala o dečku nasilniku?

Izvor: Tracara.com, 11.Mar.2017

Milica otkrila zašto je ćutala o dečku nasilniku (foto: nstagram.com/milicamrvica) Drama oko slučaja bivše košarkašice i njenog dečka nasilnika se ne stišava. Milica Dabović juče se otvorenim pismom obratila javnosti i obavestila sve da napušta Srbiju, a danas je prikazana ranije snimljena...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.