Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2021, 12:03

Mediji: Tuča u beogradskom hotelu Mažestik, povređen crnogorski biznismen

Crnogorski biznismen Dejan Sekulić izjavio je da mu je slomljen nos u teškom incidentu u beogradskom hotelu "Mažestik" u kom su učestvovali i lideri crnogorskog Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić. Knežević i Mandić nisu se ovim povodom još izjašnjavali.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

LIDERI DF UČESTVOVALI U TUČI U CENTRU BEOGRADA? Crnogorski biznismen nakon sukoba sa Kneževićem i Mandićem završio slomnjenog nosa: "Rekao mi je da lažem, a ja njemu da je idiot"

Izvor: Blic, 07.Jul.2021

Biznismen Dejan Sekulić tvrdi da mu je slomljen nos u teškom incidentu u kom su učestvovali i lideri Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.