Mediji: Karadžić saslušan o incidentima na meču Srbija-Albanija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Karadžić saslušan o incidentima na meču Srbija-Albanija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i komesar za bezbednost Milivoj Mirkov saslušani su danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva povodom incidenta na utakmici Srbija-Albanija, piše Informer.

List navodi da su dvojica funkcionera saslušana u sklopu istrage o incidentu na toj utakmici kad je, kako se sumnja, brat albanskog premijera Olsi Rama iznad stadiona lansirao dron sa zastavom "velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Albanije".

Odgovarali su i na pitanja o upadu huligana Igora Mikića u otvoreni studio RTS tokom meča kad je uživo na Javnom servisu vređao premijera.

Prema izvorima Informera, Karadžić je rekao da ne poznaje Mikića i da nema ovlašćenje da daje akreditacije, kao i da dosad nije izdao nijedan takav dokument.

Predsednik FSS, koji se u Palati pravde zadržao oko sat i 45 minuta, rekao je i da ne snosi nikakvu odgovorost za incidente, upitavši da li bi možda Mišel Platini (predsednik UEFA) bio kriv za bezbednost utakmice u Rumuniji ili Bugarskoj kad se desi tuča navijača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karadžić saslušan o incidentima na meču Srbija-Albanija

Izvor: Studio B, 08.Nov.2014

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i komesar za bezbednost Milivoj Mirkov saslušani su po nalogu Višeg javnog tužilaštva povodom incidenta na utakmici Srbija-Albanija, piše Informer...List navodi da su dvojica funkcionera saslušana u sklopu istrage o incidentu na toj utakmici...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.