Incident prilikom iseljavanja iz stana, penzionisani pukovnik pokušao da se ubije VIDEO

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 16:06

Incident prilikom iseljavanja iz stana, penzionisani pukovnik pokušao da se ubije VIDEO

Beograd -- Iiz stana na Novom Beogradu iseljavaju penzionisanog pukovnika.

Tokom iseljavanja nastao je incident kada je penzionisani pukovnik pokušao da se ubije, pokušavši da se obesi o omču koju je okačio na terasi.

Na snimku na društvenim mrežama vidi se kordon policije na ulazu u samu zgradu.

Nije poznato šta se dešava u zgradi, ali je poznato da je pukovnik odbijao da napusti stan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nešto posle 16 h on je napustio stan u pratnji lekara i policije, a odvezen je ambulantnim kolima.

Mediji su preneli da je u pitanju penzionisani pukovnik Gojko Lalović koji, prema saopštenju Ministarstva odbrane bespravno koristi dva stana u Beogradu koji su vlasništvo Ministarstva odbrane, i to: garsonjeru u Pohorskoj ulici i troiposoban stan u Vespučijevoj ulici. Svi postupci koje je imenovani vodio su pravnosnažno okončani, i on nije u sporu sa Ministarstvom odbrane, već sa nadležnim sudom, koji je doneo presudu.

"Na osnovu te presude u obavezi je da navedene stanove vrati Ministarstvu odbrane, što uporno odbija i dalje ih bespravno koristi. Bespravnim korišćenjem oba stana Ministarstvu odbrane je učinjena šteta, zbog čega su nadležne službe protiv imenovanog pokrenule postupak za nadoknadu štete", saopštili su ranije iz tog ministarstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.