Masovna tuča migranata u Bihaću

Izvor: Večernje novosti, 02.Feb.2019, 04:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča migranata u Bihaću

U privremenom prihvatnom centru BIRA u Bihaću večeras se dogodila masovna tuča migranata u kojoj je nekoliko osoba teže povređeno. U privremenom prihvatnom centru BIRA u Bihaću večeras se dogodila masovna tuča migranata u kojoj je nekoliko osoba teže povređeno.Policija je privela više od 50 osoba koje su učestvovale u obračunu, prenosi portal USN.U MUP-u Unsko-sanskog kantonau za Klix.ba kratko potvrdili da je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << incidenta, ali bez detaljnijih informacija.Povređeni su primljeni u Kantonalnu bolnicu "Dr Irfan Ljubijankić", a neki od njih su zadobili teže povrede.Policija USK je, kako se podseća, prošle sedmice izvršila pretres privremenog prihvatnog centra BIRA.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Detalji sukoba 300 migranata u Bihaću: Tukli se Indijci, Avganistanci i Pakistanci

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2019

BIHAĆ - Više desetina migranata povrijeđeno je u masovnoj tuči u privremenom prihvatnom centru "Bira" u Bihaću, a tri su zadobila teške povrede, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.