Izvor: Kurir, 09.Jun.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča igrača nižerazrednih srpskih klubova

LESKOVAC, 8. juna 2008. (Beta) - Na večerašnjoj utakmici lokalnih fudbalskih klubova Napredak iz leskovačkog sela Bogojevce i Budućost iz Orašja kod Vlasotinca došlo je do opšte tuča igrača, od kojih je nekoliko zadobilo lakše povrede, rečeno je genciji Beta u Jablaničkoj okružnoj ligi. Utakmica se igrala u Bogojevcu, počela je u 17 sati, a prekinuta je u 71. minutu posle incidenta. Najveću povredu, odnosno nokaut, zadobio je jedan igrač domaćih, ali nijedan od povređenih nije zatražio lekarsku pomoć.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Masovna tuča igrača lokalnih fudbalskih klubova

Izvor: Blic, 09.Jun.2008

Na utakmici lokalnih fudbalskih klubova Napredak iz leskovačkog sela Bogojevce i Budućost iz Orašja kod Vlasotinca došlo je do opšte tuča igrača..od kojih je nekoliko zadobilo lakše povrede, rečeno je u Jablaničkoj okružnoj ligi. ..Utakmica se igrala u nedelju u Bogojevcu, počela je u 17...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.