Manji incident u opštini u Vranju, muškarac pretio zaposlenima

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manji incident u opštini u Vranju, muškarac pretio zaposlenima

Manji incident dogodio se u opštini u Vranju, a kako saznaje BKTVNews slučaj je prijavljen policiji.

U pojedinim medijima je objavljena informacija da je muškarac upao u kancelariju gradonačelnika Slobodana Milenkovića, ali iz opštine tvrde da situacija nije bila toliko dramatična.

"Nezadovoljni sugrađanin nije upao u kabinet, već je čekao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u hodniku i zahtevao razgovor sa gradonačelnikom koji je u tom trenutku bio na sastanku. Ubrzo potom sam ga sreo u istom tom hodniku, pitao šta nije u redu, i onda je on zatražio da ga ne dira komunalna policija, jer je prodavao jagode u centru grada, što je protivno odluci o komunalnom uređenju. Objasnio sam mu da ne može tu da prodaje, da postoje pravila i odluke koje moraju da se poštuju, i da se jagode mogu prodavati jedino na zelenoj pijaci", objašnjava nam Nenad Antić, zamenik gradonačelnika Vranja.

Obećavao poslove u ruskim kompanijama, prevario građane za 2,8 miliona dinara

On dodaje da se nakon nekoliko minuta vratio u kancelariju i da je tek kasnije od obezbeđenja saznao da je nezadovoljni građanin pretio i gradonačeniku i zameniku i drugim zaposlenima u opštini.

"Nisam shvatio ove pretnje za ozbiljne. Ipak radnik obezbeđenja je morao da reaguje, preneo sve nadležnima u opštini i prijavio slučaj policiji", rekao je Antić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.