Majka krenula u školu da prijavi da učenice ZLOSTAVLJAJU NJENU ĆERKU, kući se vratila sa SLOMLJENIM NOSEM I MODRICAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka krenula u školu da prijavi da učenice ZLOSTAVLJAJU NJENU ĆERKU, kući se vratila sa SLOMLJENIM NOSEM I MODRICAMA

Iz škole su saopštili da je u toku istraga incidenta.

Majku iz Kalifornije koja je htela da prijavi zlostavljanje svoje ćerke u školi, brutalno su pretukle dve tinejdžerke kad je pokušala da poseti direktora srednje škole "Džejms Logan" u Junion Sitiju.

Marija Himenes je hospitalizovana nakon napada koji se odigrao u utorak ujutro. Ona je krenula do direktora zajedno sa mužem i ćerkom, kad su se pojavile dve devojčice.

- Počele su da viču na nas: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Šta ćete da uradite? Ko će se prvi tući?" - rekao je Marijin muž Eder Rohas, dodajući da je jedna od dve tinejdžerke zlostavljala njegovu 16-godišnju ćerku.

Pre nego što su prošli kroz vrata škole, devojčice su ih napale. - Devojčice su bile besne, zgrabile su me za kosu i povukle – rekla je Marija.

Ona je prošla sa slomljenim nosom, a njeno lice je puno modrica. - Samo sam želela da razgovaram s direktorom, nikad ne biste pomislili da bi dete udarilo odraslu osobu, mislila sam da smo bezbedni na školskom terenu - istakla je Marija.

Eder je pokušao da odvoji besne tinejdžerke od žene i ćerke, koja je takođe udarena. Policija je uhapsila jednu od tinejdžerki i optužila je za nanošenje teških telesnih povreda.

- Nakon što se Marija onesvestila i dalje su je udarale u lice i glavu - navela je porodica na stranici "GoFundMe", koju su pokrenuli da pokriju troškove lečenja. "Sve se dogodilo u prisustvu školskog obezbeđenja koje nije uradilo ništa".

- Istražujemo incident i direktno sarađujemo sa policijom Junion Sitija te preduzimamo disciplinske mere. Verujemo da je ovaj incident između dve učenice, ne deluje da su umešani ostali učenici - navedeno je.

Marija je zbog napada provela dva dana u bolnici, a kako ističe "ABC7" ona se pre svega četiri meseca porodila. Sada želi pravdu. Porodica je najavila da će pronaći novu školu za svoju ćerku i razmatra da unajme advokata. Roditelji su istakli da je zlostavljanje njihove ćerke počelo pre oko godinu dana i da se odvija i u školi i onlajn.

Slike brutalno pretučene majke možete pogledati OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.